• Snelle levering · 14 dagen bedenktijd · Ruime voorraad
  • Telefonisch advies of bestellen?  075 303 03 90

SPLITSEN.

Splits foto's - CS.RIGGING

Gesplitste lijnen

Kennen jullie Joost al? Onze hoofd splitser? Hij splitst lijnen van vallen, tot schoten en landvasten. Gesplitste lijnen ogen niet alleen mooi, ze zijn ook duurzaam. Een gesplitste lijn zorgt ervoor dat de lijn zijn optimale sterkte behoudt. 

Duurzame en sterke materialen

dyneema lijnen

Wij hebben een grote voorraad aan Gleistein lijnen. Deze verschillen van elkaar door hun rek en breekkracht. Naar wens splitsen wij alle lijnen vanaf de 3-strengs tot de dubbel gevlochten Dyneema lijnen. 
Iets speciaals nodig? Laat het ons weten en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden. 

Eindverbindingen

Wij hebben een grote collectie aan eindverbindingen die naar wens aan de lijnen bevestigd kunnen worden. Zo hebben wij sluitingen, karabijnhaken, draadklemmen, ringen en andere RVS producten die worden gebruikt in combinatie met kabels of touwwerk. 

Lijnen

Waar ben jij naar opzoek?

Onze lijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soort en maten. Zo hebben wij schoten, vallen, trimlijnen en landvasten. Daarnaast hebben wij ook splitsgereedschap waarmee je zelf je eigen splits kunt maken. De lijnen hebben elk hun eigen rek, breekkracht, en kleuren. De geschikte lijn voor jou is helemaal afhankelijk van het gebruik en de wensen.
Hieronder kun je de collectie lijnen vinden. Weet je niet precies welke je nodig hebt, of ben je benieuwd naar de splits mogelijkheden, neem dan contact met ons op en laat je adviseren.

Zoek je liever per subcategorie? Klik dan hier. 
Lijn - CS.RIGGING

great things
are built
with
the best materials.


volg CS.RIGGING ook op instagram

CONTACT