VACATURE

Commercieel medewerker

32-40 UUR
Masten - CS.RIGGING
CS.RIGGING is dé specialist op het gebied van verstaging. Jaarlijks maken wij bijna 300 verstagingen in onze werkplaats. Ruim de helft ervan monteren onze tuigers op de zeilboten. Dit doen we vooral in opdracht van particuliere bootbezitters, maar ook voor zakelijke partners. Daarnaast leveren we veel (gesplitste) lijnen, hebben we een webshop en een klein winkeltje aan kantoor.

Leuk verhaal, maar we groeien en zoeken daarom een collega die DE COMMERCIËLE SPIL wordt van CS.RIGGING!
CS.RIGGING is dé specialist op het gebied van verstaging. Jaarlijks maken wij bijna 300 verstagingen in onze werkplaats. Ruim de helft ervan monteren onze tuigers op de zeilboten. Dit doen we vooral in opdracht van particuliere bootbezitters, maar ook voor zakelijke partners. Daarnaast hebben we een webshop en een fysieke winkel aan kantoor.

Leuk verhaal, maar we groeien en zoeken daarom een collega die DE COMMERCIËLE SPIL wordt van CS.RIGGING!

Dit ga je doen.

zeilers
adviseren

Je hebt contact met booteigenaren, maar ook met zakelijke klanten. Een fax hebben we gelukkig niet meer, maar je helpt klanten vooral telefonisch of per e-mail. Ook komen klanten zo nu en dan langs op kantoor. Daarnaast bezoek je klanten op locatie. Het gaat vooral om advies over verstaging, maar ook over lijnen en gerelateerde producten. Het gaat om zowel particuliere als zakelijke klanten.  
Klant wordt geholpen met zijn verstaging

new
business

Met het adviseren en het uitbrengen van offertes ben je al snel een aantal uur per week bezig. Het binnenhalen van orders en nieuwe klanten werven is uiteindelijk belangrijk om te groeien. We verwachten dat je kansen ziet en je bent verantwoordelijk voor de groei van CS.RIGGING. Je krijgt veel vrijheid om het bedrijf, onze producten en diensten  naar een hoger niveau te tillen.
Zeilboten in haven, aan wal, met rolfoksdystemen

spin
in het web

Vanuit kantoor zorg jij er voor dat de klant optimaal geholpen wordt. Niet alleen de particulier of havenmeester die een nieuwe verstaging nodig heeft, maar ook webshopklanten willen hun bestellingen op tijd hebben. Verder heb je veel contact met oa onze leveranciers, het magazijn, de productie-afdeling en de tuigers. Je doet er alles aan om de klant te ontzorgen.

klanten
blij maken

Onze klanten willen niks liever dan onbezorgd zeilen met hun mooie boot en genieten op het water. Wij doen er daarom alles aan om onze klanten te voorzien van het juiste advies, de beste producten en de fijnste service. Van offerte tot aan facturatie zorg  jij er voor dat de klant een tevreden is met CS.RIGGING en weer terugkomt. Jij bent het aanspreekpunt vanuit kantoor!
Tuigen in Lelystad - CS.RIGGING

Verwachtingen en uitdagingen.

uitdagingen

 • Nog efficiënter werken.
 • Online assortiment uitbreiden.
 • Montageplanning optimaliseren.
 • Partner-netwerk uitbreiden.
 • Met nieuwe ideeën komen.
 • Fouten durven maken.

verwachtingen

 • Je bent commercieel.
 • Je spreekt de taal van zeilers.
 • Je spreekt perfect Nederlands in woord en geschrift.
 • Goede beheersing van de Engelse taal.
 • Je bent leergierig.
 • Je bent een teamplayer.

leuke dingen

 • Veel vrijheid in je werkzaamheden.
 • Goed  salaris.
 • Ruimte om persoonlijk te groeien.
 • Aardige (en slimme) collega's.
 • Pingpongen en poolen.
 • Kwartaaluitjes.
 • Vers fruit.

Geïnteresseerd of vragen?

bel: 075-3030393

CS.RIGGING
in een notendop.

grote
voorraad

CS.RIGGING is onderdeel van de groothandel Carl Stahl Benelux. Hierdoor hebben wij altijd alle materialen voor onze klanten ruim op voorraad. Je collega's van de handels-afdeling kopen bijna alles in, maar voor de voorraad van CS.RIGGING ben je zelf verantwoordelijk. Jij weet ten slotte als geen ander wat de klanten nodig hebben.

snelle
levering

Door de efficiënte inrichting van onze werkplaats kunnen we snel schakelen en vakkundig kabels en lijnen produceren. In de verstagingsfabriek maakt Tjerk non-stop kabels en in het splitsparadijs worden de lijnen door Joost gesplitst.  Binnen een aantal stappen sta je zo bij de collega's in de werkplaats om te overleggen.

de beste
materialen

Als bedrijf vinden we de kwaliteit van onze materialen ontzettend belangrijk. Op verschillende momenten controleren we daarom de kwaliteit van onze producten, om er zeker van te zijn dat wij alleen de beste materialen leveren. Daarnaast heb je veel contact met de beste en bekendste leveranciers binnen de watersport.

gunstige
prijzen

Omdat ons moederbedrijf Carl Stahl groots inkoopt kunnen we voor gunstige prijzen de materialen inkopen. Daar profiteert uiteindelijk onze klant van. Via verschillende kanalen komen bieden wij onze producten en diensten aan. Jij zorgt ervoor dat het voor alle partijen interessant is om zaken te doen met CS.RIGGING.

CS.RIGGING
instagram

great things
are built
with
the best materials.