VACATURE.

seizoens tuiger

 32-40 UUR
Sailboat in the sea near the coastline
CS.RIGGING is dé specialist op het gebied van tuigage. Jaarlijks maken wij bijna 300 verstagingen in onze werkplaats en leveren we tientallen lijnenpakketten aan zeilers door heel Nederland. Onze tuigers Floris en Sil zijn fulltime aan het tuigen en Lars adviseert onze klanten vanuit kantoor. 

Elk jaar groeien we hard en dat merken we vooral in het voorjaar. Om al het werk in het voorjaar aan te kunnen zijn we, voor bepaalde tijd, op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega! Werk je graag met je handen? Dan kan je onze vakkundige tuigers goed ondersteunen en de fijne kneepjes van het vak leren!

Het is ook mogelijk om na het seizoen bij onze architectuur-afdeling aan de slag te gaan. Dan ben je het hele jaar inzetbaar!

Lars aan het zeilen - CS.RIGGING

Dit ga je doen.

Jezelf
ontwikkelen

Heb je affiniteit met de watersport en ben je ontzettend handig en leergierig? Zie je jezelf als een allround inzetbare aapakker? Wil je alles weten over tuigage en veel met (zeil)boten en jachten bezig zijn? Bij CS.RIGGING krijg je de mogelijkheid om dit allemaal te doen. Je krijgt de tijd én de ruimte om het vak te leren terwijl je betaald wordt!
Tuigen in Lelystad - CS.RIGGING

Verstaging
vervangen

In onze werkplaats in Zaandam produceren we jaarlijks duizenden kabels. Daarvan worden er veel gebruikt als verstaging. Je zal voornamelijk op pad gaan met de tuiger om de oude verstagingen van de masten af te halen, waarna je samen met collega's uit de werkplaats de nieuwe kabels gaat produceren. Vervolgens monteer je de nieuwe verstaging weer op de zeilboot. Je zal ook vaak zelfstandig op pad gaan.
Sil en Lars in werkplaats met verstagingen - CS.RIGGING

Lijnen
splitsen

Een tuiger weet ook veel van lijnen. In Zaandam hebben we een ontzettende mooie ruimte (gedoopt tot het splitsparadijs) waar Joost fulltime lijnen aan het splitsen is. Hij zal jou daar alles over vertellen én jou leren lijnen te splitsen voor allerlei type boten, van vallen voor een doorsnee zeilboot tot aan landvasten voor de grootste superjachten ter wereld!
Splitser in Splitsparadijs - CS.RIGGING

Veel
leren

Je werkt niet alleen met verstaging en lijnen. Er zijn nog wel honderden producten waar je mee te maken krijgt en veel over zal leren. CS.RIGGING is namelijk onderdeel van Carl Stahl Benelux waaronder twee projecten afdelingen, groene gevels en veiligheidsnetten, vallen en waaronder de groothandel voor de industrie en watersport valt. Je bent dankzij de kennis die je opdoet binnen het bedrijf, breed inzetbaar.
Zeilboten in haven, aan wal, met rolfoksdystemen

Verwachtingen en uitdagingen.

Uitdagingen

 • Elke dag wat leren.
 • Drukke (watersport) weken van maart t/m juni.
 • Fouten durven maken.
 • Soms uit je comfort-zone stappen.

Verwachtingen

 • Je hebt affiniteit met de watersport.
 • Je bent leergierig.
 • Je spreekt perfect Nederlands.
 • Je bent handig en technisch.
 • Je bent sociaal.

Leuke dingen

 • Een veelzijdige baan.
 • Ruimte om persoonlijk te groeien.
 • Aardige (en slimme) collega's.
 • Pingpongen en poolen.
 • Kwartaaluitjes en vers fruit.
 • Een prima salaris.

Geïnteresseerd of vragen?

CS.RIGGING
in een notendop.

Grote
voorraad

CS.RIGGING is onderdeel van de groothandel Carl Stahl Benelux. Hierdoor hebben wij altijd alle materialen voor onze klanten ruim op voorraad. Je collega's kopen alles in, maar jij weet als geen ander waar de voorraad staat. Je verzamelt de materialen en bereidt de werkzaamheden voor in de werkplaats.
Werkplaats stagen productie - CS.RIGGING

Twee
werkplaatsen

Door de efficiënte inrichting van onze werkplaatsen kunnen we snel schakelen en vakkundig kabels en lijnen produceren. In de verstagingsfabriek maakt Tjerk non-stop kabels en in het splitsparadijs worden de lijnen door Joost gesplitst.  Jij werkt met hen samen om de fijne kneepjes van het vak  te leren.
Walsmachine werkplaats - CS.RIGGING

De beste
materialen

Als bedrijf vinden we de kwaliteit van onze materialen ontzettend belangrijk. Op verschillende momenten controleren we daarom de kwaliteit van onze producten, om er zeker van te zijn dat wij alleen de beste materialen leveren. Jij leert onze producten als geen ander te kennen.
beste kwaliteit verstaging CS.RIGGING

Blije
klanten

Omdat ons moederbedrijf Carl Stahl groots inkoopt kunnen we voor gunstige prijzen de materialen inkopen. Daar profiteert onze klant van. De klant is niet alleen blij met ons product, maar jij bent als tuiger uiteindelijk ons visitekaartje. Jouw werk zorgt voor blije CS.RGGING klanten.
Sailing Wilson - CS.RIGGING

CS.RIGGING
instagram

Enthousiast geworden?

Kom langs voor een gesprek!

Mast trimmen?