Verstaging
vervangen

Met liefde maken wij jouw verstaging na

Je verstaging vervangen? Weet jij hoe oud jouw verstaging is? Gaat deze nog mee of is deze eigenlijk al versleten? Een goede verstaging zorgt ervoor dat de mast goed op het schip staat, het zorgt voor de optimale snelheid en het draagt ook bij aan de veiligheid tijdens het varen. Wij maken jaarlijks honderden stagen na en daar gebruiken wij enkel de beste materialen voor.

CS.RIGGING is onderdeel van de groothandel Carl Stahl Benelux. Hierdoor hebben wij de terminals voor jouw verstaging in de meeste gevallen op voorraad liggen. Dankzij de efficiënte inrichting van onze werkplaats zijn we razendsnel met het namaken van je verstaging. Het moment van langs brengen en afhalen ligt daardoor nooit ver uit elkaar. Omdat we groots inkopen krijgen wij de beste prijzen voor de kabel, de terminals en de rolreefsystemen. Dat voordeel delen wij graag met jou.

Vakmanschap
en expertise

Onze werkplaats is zo ingericht dat we eenvoudig en efficiënt meerdere verstagingen per dag kunnen produceren en wel honderden per jaar. In onze werkplaats verwerken we verstagingen tot wel 30 meter lang. Door het plaatsen van meerdere walsmachines en kabelhaspels staan we altijd op de juiste plek. Benieuwd naar het proces erachter? Lees het hier. 

Beste kwaliteit voor een voordelige prijs

Jouw verstaging wordt voorzien van de hoogste kwaliteit eindterminals van onze Deense leverancier BlueWave. Zowel de kabel als de eindterminals zijn gemaakt van de hoge kwaliteit AISI316 RVS. De spanners van jouw verstaging zijn van verchroomd brons, waardoor de RVS draadeinden niet vast 'vreten' in de spanner. De materialen zijn bestand tegen zowel hitte als kou, dus ook voor jouw wereldreis of exotische zeilreizen zit je met onze materialen goed. Doordat we onze voorraad groot inkopen, voorzien we je niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook van de beste prijs!

Onbezorgd zeilen

Offerte
formulier

Aan de hand van de gegevens in het formulier kunnen wij je een passende offerte toesturen voor het vervangen van jouw verstaging. Indien mogelijk, ontvangen wij ook graag foto's om de aanvraag te versnellen. Dit is uitaard niet verplicht. De foto's kunnen aan het eind van het offerte formulier worden toegevoegd.

Wij streven er naar om binnen een paar werkdagen te reageren. Je kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (0)75 303 03 90 of stuur een mail naar info@cs-rigging.com.

    Contact