SHOP STAGEN.

ondersteuning voor de mast.

De stagen ondersteunen de mast aan de voor- en achterkant van het schip.

De verstagingen uit onze collectie bestaan uit RVS kabels met eindverbindingen. De eindverbindingen bestaan grotendeels uit het Deense merk Blue Wave en het Engelse merk Hi-Mod. Vaak wordt bij het vervangen van de verstaging ook het rolfok systeem vervangen die op de voorstag is gemonteerd. De rolreefsystemen van Seldén zijn al jarenlang wereldwijd de meest gebruikte systemen. In de webshop vind je stagen, terminals & spanners, rolfok en accessoires voor de verstaging. 
Op zoek naar een complete verstaging? Of liever het vernieuwen van de verstaging uitbesteden? Vraag een offerte aan of neem direct contact op met één van onze tuigers en vraag een verstaging aan.

Kijk hier voor meer informatie over het vervangen van de verstaging.

relevante stories

Zeehond

CS.RIGGING adopteert een zeehond

Ook wij worden steeds meer geconfronteerd met het wereldwijde probleem van zwerfafval. Nog vele malen erger is dit voor de natuur die wordt aangetast en de dieren die verstrikt raken in het (plastic) afval met nare gevolgen. CS.RIGGING wil hier ook iets aan doen. Daarom steunen wij Zeehondencentrum Pieterburen. CS.RIGGING adopteert een zeehondenpup met de opbrengsten van jouw oude verstaging en zeerailing.
Zeilen met CS.RIGGING zeil

Zeilen over het IJsselmeer

Het IJsselmeer is een geweldige plek om in eigen land te zeilen. De mooie omgeving, de grootte en de verschillende havens rondom bieden de gelegenheid voor een meerdaagse zeiltocht met overnachting. Regelmatig krijgen wij de vraag of wij nog tips hebben voor op en rondom het IJsselmeer. Daarom fungeert de story van deze maand als een mini tourgids rondom het IJsselmeer mét advies.
Zeerailing met RVS kabel op zee in de golven - CS.RIGGING

Zeerailing

Eén van de belangrijkste dingen tijdens het varen vind ik de veiligheid. Je moet op je producten en materialen kunnen vertrouwen. Al helemaal op het gene wat als doel heeft jou veiligheid bieden. Daarom besteed ik deze maand extra aandacht aan de zeerailing en kun je hier meer lezen over de opties die je hebt.
Veroeste kabels

Vliegroest

Wij zijn gespecialiseerd in het (na)maken van verstagingen. Dit doen wij uitsluitend met roestvaste kabels voor een optimale lange levensduur. Eens in de zoveel tijd komt er een vraag hoe het kan dat deze rvs kabels nu al gaan 'roesten'. Voor ons een reden om vliegroest onder de aandacht te brengen.
Schip met lijnen - CS.RIGGING

Wegneembare kotterstag

Wanneer het wat harder waait kunnen we enorm genieten van het zeilen. Maar wel met de juiste tools. Zo willen wij graag ons balans houden bij een harde wind en optimaal kunnen profiteren van de weersomstandigheden. Een (wegneembare) kotterstag is één van de middelen die ons helpt om tijdens stormachtig weer optimaal en onbezorgd te genieten.

Vraag hier een offerte aan:

volg CS.RIGGING op instagram

VACATURE