• Snelle levering · 14 dagen bedenktijd · Ruime voorraad
  • Telefonisch advies of bestellen?  075 303 03 90

VERSTAGING.

Kabel - CS.RIGGING

het vervangen van de verstaging

Weet jij hoe oud jouw verstaging is? Gaat deze nog mee of is deze eigenlijk al versleten? Een goede verstaging zorgt ervoor dat de mast goed op het schip staat. Niet alleen zorgt een juist gespannen mast voor de optimale snelheid, het draagt ook bij aan de veiligheid tijdens het varen. Toch wordt het tijdig vervangen van een verstaging vaak uitgesteld. Wij helpen jou graag bij vervangen en het vervangen van de verstaging makkelijk te maken.

Duurzame en sterke materialen

CS.RIGGING is gespecialiseerd in het vervangen van (complete) verstagingen. In onze werkplaats kunnen wij de gehele oude verstaging exact namaken en in roestvast staal produceren voor een optimale levensduur. En, indien gewenst, zetten wij de verstaging ook weer netjes op het schip.

wat komt er bij kijken

Met de oude verstaging bij ons in de werkplaats kunnen wij een nieuwe verstaging maken met exact dezelfde maten. Op deze manier past de nieuwe verstaging perfect op jouw schip. Er wordt hiervoor gebruik gemaak van RVS kabels, zodat de nieuwe verstaging weer lang mee gaat.  Daarnaast wordt  jouw verstaging met een uniek nummer gegraveerd. Dat is handig voor de verzekering. 

Regelmatig komt het voor dat met het vervangen van de verstaging, ook de rolfok vervangen wordt. Deze zit namelijk aan de voorstag. bevestigd. De rolreefsystemen van Seldén zijn al jarenlang wereldwijd de meest gebruikte systemen.

Wil je zelf je verstaging op je schip monteren of heb je liever dat CS.RIGGING dat doet? Het kan allebei.

Geïnteresseerd? Vraag dan gelijk een offerte aan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Schepen in haven - CS.RIGGING

handige extra's

Vraag hier een offerte aan:

[recaptcha size:normal]


great things
are built
with
the best materials.


volg CS.RIGGING ook op instagram

CONTACT