• Snelle levering · 14 dagen bedenktijd · Ruime voorraad
  • Telefonisch advies of bestellen?  075 303 03 90

LIEFDE VOOR DE WATERSPORT.

ECHTE
WATERSPORTERS,
VOOR
ECHTe
WATERSPORTERS

Het was in 2015 dat wij over het water zeilden terwijl wij keken naar de passerende zeilers en dachten: wij kunnen dit beter, wij tuigen beter. Het moederbedrijf Carl Stahl Benelux is wereldwijd bekend als leverancier van RVS kabels, lijnen en andere watersport gerelateerde producten, maar leverde tot nu toe niet direct aan de booteigenaren. En dat terwijl wij, de watersporters in het team, al precies wisten waar een watersporter naar op zoek is. Wij waren al zo trots op onze producten, dat wij graag ook trots wilden zijn op het volledige eindresultaat. Het resultaat wat door ons was bedacht, aangeleverd en met passie was gemonteerd door onze tuigers. Echte watersporters, voor echte watersporters. En zo kwam het, dat CS.RIGGING in 2015 werd opgericht als dochteronderneming. 
CS.RIGGING benaderde direct de eindgebruiker en kon garant staan voor topkwaliteit producten én service. Niets wat ons nog weerhield van het leveren van goede service, topkwaliteit en eerlijke prijzen. Wij waren al zo trots op onze producten, dat wij graag ook trots wilden zijn op het volledige eindresultaat. Het resultaat wat door ons was bedacht, aangeleverd en met passie was gemonteerd door onze tuigers. Echte watersporters, voor echte watersporters. En zo kwam het, dat CS.RIGGING in 2015 werd opgericht als dochteronderneming. CS.RIGGING benaderde nu direct de eindgebruiker en kon zo garant staan voor topkwaliteit producten én service. Niets wat ons nog weerhield van het leveren van goede service, topkwaliteit en eerlijke prijzen. 

SNELHEID, KWALITEIT EN VOORRAAD.

WIJ VINDEN DAT JOUW SCHIP DE BESTE KWALITEIT PRODUCTEN VERDIENT

Wij zijn als tuigerij veelal actief in Nederland, maar tuigen ook schepen aan de Middellandse Zee. Waar ter wereld jouw schip ook ligt, wij tuigen jouw schip naar wens. Bij CS.RIGGING staat betrouwbaarheid voorop. Wij combineren dit met snelheid, kwaliteit en voorraad. Wij vinden dat jouw schip de beste kwaliteit producten verdient en daarom leveren wij uitsluitend topkwaliteit producten van bekende producenten als Blue Wave, Gleistein, Selden en Harken. Alle producten zijn via onze webshop te bestellen. Door de grote voorraad van Carl Stahl Benelux heeft CS.RIGGING snelle levertijden en gunstige prijzen zonder onnodige tussenkomst en kosten van derden.
Naast dat wij duizenden producten (online) aanbieden en leveren, geven wij graag advies over de juiste materialen en het onderhoud van jouw schip. Daarnaast reizen Timo, Merijn en Floris het hele land door om de watersporter te ontzorgen. Wat wij zoal doen: 

Adviseren op het gebied van tuigen, trimmen en zeilen
Nakijken en/of vervangen van verstaging
Nakijken en/of vervangen van lopend want (vallen en schoten)
Advies en levering van dekbeslag, blokken en lijnen
Adviseren, leveren en monteren van alle voorkomende rolreefsystemen
Het (assisteren bij) op- en aftuigen van de mast, giek en zeilen

de CS.RIGGING familie

Floris is onze hoofdtuiger met jarenlange ervaring bij één van de grootste jachtwerven. Hij kent alle fijne kneepjes van het vak. Timo heeft al op verschillende plekken ter wereld jachten getuigd. Als hoofd werkvoorbereiding zorgt hij ervoor dat alles perfect wordt gepland en voorbereid.  Merijn is een zeiler in hart en nieren en weet als geen ander hoe het is om een schip te hebben. Als adviseur verteld hij je graag meer over onze producten en diensten.
Floris
Floris
Tuiger
Timo
Timo
Werkvoorbereider
Merijn
Merijn
Adviseur
Kai is de vriendelijke man die je regelmatig aan de telefoon krijgt wanneer je ons belt. Kai beantwoord al je vragen over onze producten. In onze werkplaats is Tjerk gespecialiseerd in het (na-)maken van verstaging en Joost is de specialist op het gebied van touwwerk. Kom gerust eens langs in Zaandam om te kijken hoe zij te werk te gaan.
Kai
Kai
Accountmanager
Tjerk
Tjerk
Hoofd kabelproductie
Joost
Joost
Hoofd splitsafdeling
Op de achtergrond is Jennifer actief met de marketing en PR-activiteiten. Tim kan je bellen voor administratieve vragen en Carlos zorgt ervoor dat CS.RIGGING zijn koers houdt en innovatief blijft. 
Jennifer
Jennifer
Marketing manager
Tim
Tim
Boekhouder
Carlos
Carlos
Directeur

Wij luisteren en denken graag met jou mee.

Locaties

CS.RIGGING (hoofdvestiging)
Kleine Tocht 5
1507 CB Zaandam
info@cs-rigging.com
+31 (0)75 303 03 90
CS.RIGGING Andijk (servicelocatie)
Nieuwe Haven 3
1619 JW Andijk
Contactpersoon Floris de Heer
floris@cs-rigging.com
+31 (0)6 520 329 72
CS.RIGGING Lelystad (servicelocatie)
Oostvaardersdijk 59a
8244 PB Lelystad
Contactpersoon Merijn Ruiters
merijn@cs-rigging.com
+31 (0)6 301 066 20
CS.RIGGING Dintelmond (servicelocatie)
Markweg Zuid 1-4
4794 SN Heijningen
Contactpersoon Merijn Ruiters
merijn@cs-rigging.com
+31 (0)6 301 066 20

volg CS.RIGGING op instagram