Leuke vaarroutes
om naar uit te kijken

Leuke vaarroutes om naar uit te kijken

Het nieuwe jaar is begonnen! Het wordt weer een jaar vol leuke acties en tips over alles voor en rondom het zeilen. Ook al zitten we pas in januari, hier toch alvast weer een paar leuke vaarroutes voor wanneer het zeilseizoen weer van start is. Iets leuks om naar uit te kijken!

Vaarroutes

1. Tocht door Noord-Holland

Een leuke route voor de gevorderde zeiler is deze door Noord-Holland. De tocht begint in IJmuiden. Vanuit IJmuiden vaar je via de Noordzee en de Waddenzee naar Texel. Na Texel vervolg je je tocht via het IJsselmeer en Markermeer naar het IJ in Amsterdam. Het is een tocht waar je wel even een weekend voor moet uitrekken, maar naast het zeilplezier kun je hier ook genieten van de leuke havens onderweg en de vele activiteiten die deze plaatsen te bieden hebben. 
Tip: neem je fiets mee! meer dan genoeg leuke fietsroutes.

2. Tocht Friese wateren

Ook hebben we voor de beginners en de kleinere zeilboten een fantastische route uitgestippeld. De route is makkelijker dan de vrorige en geeft tot wel 3/4 dagen plezier op de mooie wateren van Friesland. Er zijn meer dan genoeg havens die je onderweg tegenkomt in plaatsen zoals Sneek en Heeg. In de zomer worden er watersport evenementen georganiseerd, en zijn er genoeg kampeerplekken te vinden voor wie er een optimaal uitje van wilt maken.
CS.RIGGING-tuigen
Urenlang dobberen met je boot op het water is een uitstekende manier om je rust te pakken, te ontspannen en te genieten van de mooie natuur om je heen.

Wil jij goed voorbereid het vaarseizoen beginnen? Check dan nog even onze overige tips & tricks in onze overige stories. 

Meer weten?

Kijk ook is op onze mastinpectie pagina. Daar staat nog veel meer informatie over waar je allemaal op moet letten.

Stories

De montage van een kotterstag

Onze tuigers Menno en Paul gingen naar Amsterdam, naar Sixhaven voor het monteren van een Facnor FlatDeck als kotterstag.
Zeilboot aan het varen - CS.RIGGING

Tijd voor de verstagingsactie

Het is weer herfst, dus dat betekent dat de verstagingsactie in volle gang is. Is jouw verstaging toe aan vervanging?
Menno doet tuigage aan - CS.RIGGING

Dagje mee met de tuiger

Wij gingen een dagje mee met onze tuiger Menno naar Jachthaven IJmond. Daar mocht Menno een oud rolfok systeem vervangen voor een prachtige Furlex 204s. Dat legden wij graag vast.

CS.RIGGING servicepunten

Naast onze hoofdvesting in Zaandam, hebben wij ook servicepunten. Regelmatig zijn wij op onze servicepunten te vinden verspreid over het land. Als je ons ziet dan kun je ons uiteraard aanspreken, maar mocht je er zeker van willen zijn dat wij tijd voor jouw schip hebben, dan kun je het best even een afspraak maken door ons te bellen op +31(0) 75 303 03 90 of te mailen naar info@cs-rigging.com
CS.RIGGING
(hoofdvestiging)

Kleine Tocht 5
1507 CB Zaandam

CS.RIGGING Andijk
(servicelocatie)
Nieuwe Haven 3
1619 JW Andijk

CS.RIGGING Lelystad
(servicelocatie)
Oostvaardersdijk 59a
8244 PB Lelystad

CS.RIGGING Dintelmond
(servicelocatie)
Markweg Zuid 1-4
4794 SN Heijningen

Offerteformulier

    Contact