Alles voor de
perfecte lijn
aan boord

mét en zonder splits

Toe aan nieuwe lijnen?

Wij bieden je alles voor de perfecte lijn aan boord. Daarbij maken we gebruik van hoge kwaliteit materialen en onze beste vakmensen. Onze tuiger adviseert je graag aan boord over de mogelijkheden, waardoor je met de juiste lijn het water op gaat. 

Ben jij goed uitgerust voor de komende mijlen?

De lijnen in het splitsparadijs

CS.RIGGING is onderdeel van de groothandel Carl Stahl Benelux. Hierdoor hebben wij altijd veel lijnen op voorraad in verschillende uitvoeringen. Door de efficiënte inrichting van onze werkplaats kunnen we snel je lijnen kappen en eventueel splitsen. Je kunt er bijna op wachten. Wij vinden kwaliteit ontzettend belangrijk. Daarom werken wij uitsluitend met de beste lijnen (Gleistein Ropes) en verwerken wij de lijnen onder optimale omstandigheden. We kopen groots in en voor de beste prijzen. Daarnaast werkt onze ervaren splitser full time. Dat voordeel delen wij graag met jou.

Kwaliteit lijnen van Gleistein Ropes

Gleistein Ropes is in 1824 opgericht in Bremen. Inmiddels bestaan hun wereld modernste productie installaties uit een totale productie oppervlakte van meer dan 17.000 m² verdeeld over Bremen en Trencin. Hier worden maar liefst meer dan 5500 verschillende soorten touwen geproduceerd, gericht op 4 specialisaties: ropes for recreational marine, ropes for commercial marine, ropes
for industry and trade
, en slings for lifting


Carl Stahl, het moederbedrijf van CS.RIGGING, werkt al sinds 1997 nauw samen met Gleistein en mag zich ook met trots de hoofddealer van Gleistein noemen.  Hierdoor kunnen ook de klanten van CS.RIGGING profiteren van de beste kwaliteit lijnen tegen gunstige prijzen.
Gleistein_Logo_sRGB_positiv_1000px

Custom-made
voor jou

Lijnenpakket

Bij CS.RIGGING kan je een geheel op maat gemaakt lijnenpakket aanvragen. Zo kun je in 1x je gehele lijnen set vervangen, elk met de gewenste afwerking en splits. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een op maat gemaakt lijnenpakket. Daarnaast bieden wij ook service aan boord aan voor advies en montage.

Webshop

Om het makkelijk te maken kan je in de webshop verschillende type lijnen voor verschillende toepassingen vinden. Elke lijn heeft zo zijn eigen eigenschappen zoals meer of minder rek. De losse lijnen kun je bestellen met de gewenste afmeting en splits. Zo heb je altijd de juiste lijn.

Onbezorgd zeilen

Contact