VACATURE.

leerling tuiger

32-40 UUR
Masten - CS.RIGGING
CS.RIGGING is dĂ© specialist op het gebied van tuigage. Jaarlijks maken wij bijna 300 verstagingen in onze werkplaats en we leveren tientallen lijnenpakketten. Onze tuiger Floris  is fulltime aan het tuigen en Lars adviseert onze klanten vanuit kantoor. 

Elk jaar groeien we hard. Om in de toekomst het werk aan te kunnen zoeken we nu al naar een enthousiaste en leergierige collega die graag met zijn handen werkt en het vak van tuiger wil leren!

Dit ga je doen.

Jezelf
ontwikkelen

Heb je affiniteit met de watersport en ben je ontzettend handig en leergierig? Zie je jezelf over een aantal jaar als de beste tuiger van Nederland? Wil je alles weten over tuigage en continue met (zeil)boten en jachten bezig zijn? Bij CS.RIGGING krijg je de mogelijkheid om dit allemaal te leren. Je krijgt de tijd Ă©n de ruimte om het vak te leren en ook nog eens betaald!
Tuigen in Lelystad - CS.RIGGING

Verstaging
vervangen

In onze werkplaats in Zaandam maken we jaarlijks duizenden kabels. Veel ervan worden gebruikt als verstaging. Eerst zal je samen met de tuiger de verstaging van de masten afhalen, waarna je samen met de collega's uit de werkplaats de kabels gaat produceren. Vervolgens monteer je die in het seizoen weer op de zeilboten.  Uiteindelijk ga je zelfstandig op pad en doe je het zelf.
Klant wordt geholpen met zijn verstaging

Lijnen
splitsen

Een tuiger weet ook veel van lijnen. In Zaandam hebben we een ontzettend mooie ruimte waar Joost fulltime lijnen aan het splitsen is. Hij gaat je alle fijne kneepjes leren in het splits-paradijs. Je leert daar niet alleen lijnen voor een doorsnee zeilboot te splitsen, maar je splitst ook landvasten voor de grootste superjachten ter wereld. Als je eenmaal goed kan splitsen ga je ook op de superjachten splitsen!

Watersport
dromen

Je werkt niet alleen met verstaging en lijnen. Er zijn nog wel honderden producten waar je mee te maken krijgt. Je hebt ook veel contact met de eigenaren van de (zeil)boten, maar ook met leveranciers. Je wordt een allrounder op watersportgebied. Met je technische vaardigheden zijn er veel mogelijkheden om door te groeien binnen CS.RIGGING en Carl Stahl. Kom langs voor een gesprek!
Zeilboten in haven, aan wal, met rolfoksdystemen

Verwachtingen en uitdagingen.

Uitdagingen

 • Elke dag wat leren.
 • Drukke weken van maart t/m juni.
 • Fouten durven maken.
 • Soms uit je comfort-zone stappen.

Verwachtingen

 • Je hebt affiniteit met de watersport.
 • Je bent leergierig.
 • Je spreekt perfect Nederlands.
 • Je bent handig en technisch.
 • Je bent sociaal.

Leuke dingen

 • Een veelzijdige baan.
 • Ruimte om persoonlijk te groeien.
 • Aardige (en slimme) collega's.
 • Pingpongen en poolen.
 • Kwartaaluitjes en vers fruit.
 • Een prima salaris.

GeĂŻnteresseerd of vragen?

bel: 075-3030393

CS.RIGGING
in een notendop.

Grote
voorraad

CS.RIGGING is onderdeel van de groothandel Carl Stahl Benelux. Hierdoor hebben wij altijd alle materialen voor onze klanten ruim op voorraad. Je collega's kopen alles in, maar jij weet als geen ander waar de voorraad staat. Je verzamelt de materialen en bereid de werkzaamheden voor in de werkplaats.

Twee
werkplaatsen

Door de efficiĂ«nte inrichting van onze werkplaatsen kunnen we snel schakelen en vakkundig kabels en lijnen produceren. In de verstagingsfabriek maakt Tjerk non-stop kabels en in het splitsparadijs worden de lijnen door Joost gesplitst.  Jij werkt met hen samen om de fijne kneepjes van het vak  te leren.

De beste
materialen

Als bedrijf vinden we de kwaliteit van onze materialen ontzettend belangrijk. Op verschillende momenten controleren we daarom de kwaliteit van onze producten, om er zeker van te zijn dat wij alleen de beste materialen leveren. Jij leert onze producten als geen ander te kennen.

Blije
klanten

Omdat ons moederbedrijf Carl Stahl groots inkoopt kunnen we voor gunstige prijzen de materialen inkopen. Daar profiteert onze klant van.  De klant is niet alleen blij met ons product, maar jij bent als tuiger uiteindelijk ons visitekaartje. Jouw werk  zorgt voor blije klanten die houden van CS.RIGGING.
CONTACT