Verstagingsactie

Verstagingsactie

25% korting
op jouw nieuwe verstaging

25% korting
op jouw nieuwe verstaging

CS.RIGGING verstagingsactie

Is jouw verstaging aan vervanging toe? Profiteer dan deze herfst van 25% korting op een nieuwe verstaging tijdens de CS.RIGGING verstagingsactie weken (deze loopt t/m 31 december 2023). Vraag hieronder direct een op maat gemaakte offerte aan en geniet onbezorgd op het water. (Actie is uitgezonderd rod rigging.)

Offerte
formulier

Aan de hand van de gevraagde gegevens kunnen wij je een passende offerte toesturen voor het vervangen van jouw verstaging. Indien mogelijk, ontvangen wij ook graag foto's om de aanvraag te versnellen. Dit is uitaard niet verplicht. De foto's kunnen aan het eind van het offerte formulier worden toegevoegd.

Wij streven er naar om binnen een paar werkdagen te reageren. Je kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (0)75 303 03 90 of stuur een mail naar info@cs-rigging.com.

  Vakmanschap

  Wij maken jaarlijks honderden stagen na in ons werkplaats en daar gebruiken wij enkel de beste materialen voor. 

  Kwaliteit

  Bij CS.RIGGING produceren we jou verstaging met de staalkwaliteit AISI316, wat internationaal bekend staat als de hoogste gekwalificeerde corrosie vaste staalkabel soort.

  Tuigage service

  In sommige gevallen is het verstandig om een tuiger in te schakelen om jouw verstaging te vervangen. Onze ervaren tuigers doen dit graag voor je.

  Over ons

  CS.RIGGING is onderdeel van groothandel Carl Stahl Benelux. Hierdoor hebben wij een grote voorraad en voordelige prijzen. Dat voordeel delen wij graag met jou!

  Meer weten over het vervangen van de verstaging?

  Contact