Kijkje in de werkplaats

Achter de schermen

In Zaandam zit het kantoor van CS.RIGGING met aansluitend een grote werkplaats waar wij zelf onze verstagingen (na)maken, lijnen splitsen en waar ook de productie plaats vindt voor ons moederbedrijf Carl Stahl Benelux. Neem hier een kijkje in de Verstagingsfabriek.
Verstaging productie - CS.RIGGING

De verstagingsfabriek

In onze werkplaats produceren wij onze eigen kabels en verschillende kabelsamenstellingen. Het CS.RIGGING-team noemt deze plek vooral de Verstagingsfabriek. Zo worden er dagelijks verstagingen (na)gemaakt voor zeilboten en superjachten. De gemiddelde diameter omtrek voor verstagingen voor CS.RIGGING is 7mm, voor superjachten kan dit makkelijk oplopen tot 22mm. Ondanks dat wij het de Verstagingsfabriek noemen worden er naast verstagingen ook zeerailingen geproduceerd of kabels voor compleet andere toepassingen gemaakt zoals voor machines of balustrades bijvoorbeeld. Deze laatste twee uiteraard voor ons moederbedrijf Carl Stahl Benelux. Zo is er voor iedereen de perfecte kabel met de ideale eindverbinding. Wist jij dat hoe meer kabeltjes een kabel heeft, hoe flexibeler deze is?
Kabel productie - Werkplaats - Carl Stahl
Werkplaats CS.RIGGING - de verstagingsfabriek
Carl Stahl Benelux - Pingpong area - 25 jaar
Teddy zeehond pup CS.RIGGING Zeehonden Centrum Pieterburen

Jouw oude verstaging

Jouw oude verstaging of zeerailing is ook geld waard. Bij CS.RIGGING kun je jouw oude verstaging of zeerailing bij ons namaken. Laat jouw oude verstaging of zeerailing bij ons achter en de volledige opbrengst hiervan doneren wij aan Zeehondencentrum Pieterburen. Op deze manier dragen wij samen bij aan het welzijn van de zeehonden en een schone Waddenzee.

onbezorgd zeilen

samen met CS.RIGGING

stories

De montage van een kotterstag

Onze tuigers Menno en Paul gingen naar Amsterdam, naar Sixhaven voor het monteren van een Facnor FlatDeck als kotterstag.
Zeilboot aan het varen - CS.RIGGING

Tijd voor de verstagingsactie

Het is weer herfst, dus dat betekent dat de verstagingsactie in volle gang is. Is jouw verstaging toe aan vervanging?
Menno doet tuigage aan - CS.RIGGING

Dagje mee met de tuiger

Wij gingen een dagje mee met onze tuiger Menno naar Jachthaven IJmond. Daar mocht Menno een oud rolfok systeem vervangen voor een prachtige Furlex 204s. Dat legden wij graag vast.

cs.rigging
servicepunten

Naast onze hoofdvesting in Zaandam, hebben wij ook servicepunten. Regelmatig zijn wij op onze servicepunten te vinden verspreid over het land. Als je ons ziet dan kun je ons uiteraard aanspreken, maar mocht je er zeker van willen zijn dat wij tijd voor jouw schip hebben, dan kun je het best even een afspraak maken door ons te bellen op +31(0) 75 303 03 90 of te mailen naar info@cs-rigging.com. 
CS.RIGGING
(hoofdvestiging)

Kleine Tocht 5
1507 CB Zaandam

CS.RIGGING Andijk (servicelocatie)
Nieuwe Haven 3
1619 JW Andijk

CS.RIGGING Lelystad (servicelocatie)
Oostvaardersdijk 59a
8244 PB Lelystad

CS.RIGGING Dintelmond (servicelocatie)
Markweg Zuid 1-4
4794 SN Heijningen

offerteformulier

    Contact