Ontmoet het team

Afgelopen zomer zijn Menno en Kjeld het CS.RIGGING team komen versterken op het moment dat Sil en Lars juist weer (tijdelijk) afscheid namen van CS.RIGGING. Het vaste CS.RIGGING team bestaat nu uit Kjeld, Menno, Lex, Floris, Joost en Timo. De laatste drie komen jullie misschien al bekend voor. De 'nieuwe' collega's stellen we hier heel graag aan jou voor. Hier volgt een kort voorstel rondje.
Sailing Wilson - CS.RIGGING
Werkplaats CS.RIGGING - de verstagingsfabriek
Carl Stahl Benelux - Pingpong area - 25 jaar
Kjeld -CS.RIGGING profiel

Kjeld

Kjeld is de 'nieuwe' verkoopadviseur van CS.RIGGING. Kjeld werkt sinds juni bij CS.RIGGING, toen nam hij het stokje over van Lars. Hij kan jou als geen ander adviseren op het gebied van zeilen en tuigage. Bel je naar CS.RIGGING, dan zal je hoogstwaarschijnlijk hem aan de telefoon krijgen. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop en de planning. Hij zorgt ervoor dat het eerste contact met de klant tot het laatste moment zo goed en efficient mogelijk verloopt. Kjeld vindt het vooral leuk dat CS.RIGGING zo'n modern bedrijf is met een platte hiërarchische structuur, wat hij heel prettig vindt werken. Wij vroegen hem naar zijn lievelings boot, waarop hij "een Pangaboat" antwoordde, een Mexicaanse vissers boot. Zelf omschrijft hij zo'n boot als "een grote badkuip met een brommer erachter. Hufter proof. Ideaal met kinderen". Maar ondanks zijn voorkeur voor boten, is hij ook de expert op het gebied van zeilen hoor ;). 

Menno

Menno is de 'nieuwe' tuiger van CS.RIGGING en komt met veel plezier in haven bij jou aan boord splitsen, masten inspecteren of jouw nieuwe verstaging erop zetten. Menno is ook vlak voor de zomer bij CS.RIGGING komen werken. Tijdens de wat rustigere winter maanden helpt hij in de werkplaats mee met het produceren van verstagingen zodat alles op tijd klaar is voor het nieuwe zeilseizoen. Voor hem is het vooral heel leuk dat elke dag weer anders is en hij op veel verschillende plekken komt om te werken. In zijn vrije tijd... 
Menno - CS.RIGGING
Lex in de werkplaats

Lex

Lex is onze werkplaats productie medewerker. Hij is een echte all rounder en kei hard nodig voor alle afdelingen. Lex een kei in verstagingen namaken, hij houdt daarnaast de voorraad bij, monteert veiligheidsnetten in balustrades en zorgt dat de pakketten op tijd worden verstuurd. Lex heeft hiervoor als elektricien op superjachten gewerkt. Hij voelt zich dan ook helemaal thuis is de waterwereld. 

Floris

Floris is al heel wat jaren de vertrouwende hoofdtuiger bij CS.RIGGING. Dit houdt in dat hij zelf zeiljachten tuigt, maar ook zijn kennis overbrengt op nieuwe tuigers. Daarnaast weet hij ook heel veel te vertellen over onze producten. Hij geeft je dan ook graag advies wanneer hij bij jou in de haven staat. Floris heeft nog altijd veel plezier in zijn werk, vooral omdat hij de klanten blij en tevreden kan maken doordat we blijven innoveren in onze producten en service. We vroegen Floris ook naar zijn lievelings boot. Voor Floris is de mooiste een 40 meter tweemast schoener in Turkije, die hij zelf heeft getuigd. 
Tuiger Floris bij Schaap ShipCare
Lex in de werkplaats

Joost

Joost is de hoofdsplitser van CS.RIGGING. Hij splitst lijnen van vallen tot aan landvasten voor superjachten. Hij weet ontzettend veel van splitsen en eens in de zoveel tijd geeft hij anderen ook een cursus splitsen. Een leuk weetje is dat Joost naast splitser ook nog brandweerman is. Op 1 werkdag kan het dus voorkomen dat hij zowel branden blust als jouw lijn splitst. Maar wees gerust, deze brandweerman zorgt er altijd voor dat jouw lijnen op tijd klaar zijn. 

Timo

Timo is hoofd werkplaats en daarnaast een kei in het produceren van verstagingen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alles goed gestroomlijnd loopt in de werkplaats, springt hij bij op de splitsafdeling wanneer nodig en zorgt hij voor de luxueuze leren afwerkingen, voornamelijk voor superjachten. De afgelopen 3 jaar was hij tijdens de wintermaanden steeds in Oostenrijk te vinden, maar gelukkig kwam hij daarna weer terug naar CS.RIGGING en blijft hij deze winter gewoon hier bij ons.

onbezorgd zeilen

samen met CS.RIGGING

stories

De montage van een kotterstag

Onze tuigers Menno en Paul gingen naar Amsterdam, naar Sixhaven voor het monteren van een Facnor FlatDeck als kotterstag.
Zeilboot aan het varen - CS.RIGGING

Tijd voor de verstagingsactie

Het is weer herfst, dus dat betekent dat de verstagingsactie in volle gang is. Is jouw verstaging toe aan vervanging?
Menno doet tuigage aan - CS.RIGGING

Dagje mee met de tuiger

Wij gingen een dagje mee met onze tuiger Menno naar Jachthaven IJmond. Daar mocht Menno een oud rolfok systeem vervangen voor een prachtige Furlex 204s. Dat legden wij graag vast.

cs.rigging
servicepunten

Naast onze hoofdvesting in Zaandam, hebben wij ook servicepunten. Regelmatig zijn wij op onze servicepunten te vinden verspreid over het land. Als je ons ziet dan kun je ons uiteraard aanspreken, maar mocht je er zeker van willen zijn dat wij tijd voor jouw schip hebben, dan kun je het best even een afspraak maken door ons te bellen op +31(0) 75 303 03 90 of te mailen naar info@cs-rigging.com. 
CS.RIGGING
(hoofdvestiging)

Kleine Tocht 5
1507 CB Zaandam

CS.RIGGING Andijk (servicelocatie)
Nieuwe Haven 3
1619 JW Andijk

CS.RIGGING Lelystad (servicelocatie)
Oostvaardersdijk 59a
8244 PB Lelystad

CS.RIGGING Dintelmond (servicelocatie)
Markweg Zuid 1-4
4794 SN Heijningen

offerteformulier

    Contact