dit is Teddy

Teddy

Dit is Teddy! Ons tweede adoptiezeehond. Teddy is, toen ze tussen de 2 en 4 dagen oud was, gevonden in Termuntenzijl, aan de Groningse kust. Omdat ze continu werd omringd door nieuwsgierige mensen werd de kans dat haar moeder terug zou komen steeds kleiner. Gelukkig kan ze nu bijkomen in Zeehonden Centrum Pieterburen. Zodra ze oud en sterk genoeg is wordt ze weer vrijgelaten. 

Wij houden je graag op de hoogte van hoe het met Teddy gaat. Blijf onze stories lezen en lees in de tussentijd meer over de adoptie en het zeehondencentrum.
Teddy - Zeehond CS.RIGGING
Teddy - CS.RIGGING zeehond
Teddy - adoptie zeehond CS.RIGGING
Zeehondencentrum Pieterburen logo

cs.rigging adopteert

CS.RIGGING adopteert een zeehondenpup met de opbrengsten van jouw oude verstaging en zeerailing

Als zeiler genieten wij intens van de mooie rivieren, meren, zeeën en oceanen. Helaas worden ook wij onderweg steeds meer geconfronteerd met het wereldwijde probleem van zwerfafval. Nog vele malen erger is dit voor de natuur die wordt aangetast en de dieren die verstrikt raken in het (plastic) afval met nare gevolgen. CS.RIGGING wil hier ook iets aan doen. Daarom steunen wij Zeehondencentrum Pieterburen. 
19-168-oscar - Zeehondencentrum Pieterburen

zeehondencentrum pieterburen

Zeehondencentrum Pieterburen is één van de oudste en beste zeehondenopvang ter wereld. Zij zorgen met veel passie voor de zeehonden en de omgeving waarin ze leven, de Waddenzee. Een gezonde zeehond vormt voor hen de graadmeter voor een schone zee. Dit is goed zichtbaar in de praktijk, in hun zorg voor de dieren en met hun acties om de plastic soup in de zeeën en oceanen tegen te gaan.

Adoptiepup

Met onze donatie adopteert CS.RIGGING deze zomer o.a. zijn tweede zeehondenpup, Teddy.  Vorig jaar was CS.RIGGING de trots adoptieouder van Carla. Zij zwemt gelukkig alweer gezond in Noordzee rond. Deze adopties en steun aan het Zeehondencentrum Pieterburen worden mede mogelijk gemaakt met de opbrengsten van jouw oude verstaging en zeerailing. Uiteraard delen wij ons adoptiepup en haar verhaal ook graag met jou. Houd onze stories in de gaten voor updates en lees in de tussentijd hier verder wat jij kunt doen!

wat kun jij doen?

Op de website van Zeehondencentrum Pieterburen kun jij de zeehond  en zijn leefomgeving op verschillende manieren direct steunen, ondermeer door een (eenmalige) gift te doneren. Bekijk hier de mogelijkheden.

Jouw oude verstaging of zeerailing is ook geld waard. Bij CS.RIGGING kun je jouw oude verstaging of zeerailing bij ons namaken. Laat jouw oude verstaging of zeerailing bij ons achter en de volledige opbrengst hiervan doneren wij aan Zeehondencentrum Pieterburen. Op deze manier dragen wij samen bij aan het welzijn van de zeehonden en een schone Waddenzee.

help jij mee?

Adoptie stories

De montage van een kotterstag

Onze tuigers Menno en Paul gingen naar Amsterdam, naar Sixhaven voor het monteren van een Facnor FlatDeck als kotterstag.
Zeilboot aan het varen - CS.RIGGING

Tijd voor de verstagingsactie

Het is weer herfst, dus dat betekent dat de verstagingsactie in volle gang is. Is jouw verstaging toe aan vervanging?
Menno doet tuigage aan - CS.RIGGING

Dagje mee met de tuiger

Wij gingen een dagje mee met onze tuiger Menno naar Jachthaven IJmond. Daar mocht Menno een oud rolfok systeem vervangen voor een prachtige Furlex 204s. Dat legden wij graag vast.

cs.rigging servicepunten

Naast onze hoofdvesting in Zaandam, hebben wij ook servicepunten. Regelmatig zijn wij op onze servicepunten te vinden verspreid over het land. Als je ons ziet dan kun je ons uiteraard aanspreken, maar mocht je er zeker van willen zijn dat wij tijd voor jouw schip hebben, dan kun je het best even een afspraak maken door ons te bellen op +31(0) 75 303 03 90 of te mailen naar info@cs-rigging.com. 
CS.RIGGING
(hoofdvestiging)

Kleine Tocht 5
1507 CB Zaandam

CS.RIGGING Andijk (servicelocatie)
Nieuwe Haven 3
1619 JW Andijk

CS.RIGGING Lelystad (servicelocatie)
Oostvaardersdijk 59a
8244 PB Lelystad

CS.RIGGING Dintelmond (servicelocatie)
Markweg Zuid 1-4
4794 SN Heijningen

offerteformulier

    Contact