Productie splits - CS.RIGGING

Het splitsparadijs

In onze werkplaats bevindt zich een groot splitsparadijs waar Joost fulltime bezig is om alle lijnen te voorzien van de gewenste splits. Lars neemt je in onderstaande video mee op een mini tour mee door het splitsparadijs. 

Hier zie je een gedeelte van de lijnen die we op voorraad hebben en de lange werkbanken die het mogelijk maken om elke lijn perfect af te werken naar de wens van de klant. 
Ben jij ook toe aan nieuwe lijnen? Vraag hier een lijnenpakket aan of lees hier meer over de verschillende splitsen en ontdek wel splits voor jou geschikt is. 
Splitsparadijs CS.RIGGING
Lijnenmuseum
Splitsparadijs - CS.RIGGING

help jij mee?

lees hier hoe jij kan bijdragen aan een schone zee

stories

De montage van een kotterstag

Onze tuigers Menno en Paul gingen naar Amsterdam, naar Sixhaven voor het monteren van een Facnor FlatDeck als kotterstag.
Zeilboot aan het varen - CS.RIGGING

Tijd voor de verstagingsactie

Het is weer herfst, dus dat betekent dat de verstagingsactie in volle gang is. Is jouw verstaging toe aan vervanging?
Menno doet tuigage aan - CS.RIGGING

Dagje mee met de tuiger

Wij gingen een dagje mee met onze tuiger Menno naar Jachthaven IJmond. Daar mocht Menno een oud rolfok systeem vervangen voor een prachtige Furlex 204s. Dat legden wij graag vast.

cs.rigging servicepunten

Naast onze hoofdvesting in Zaandam, hebben wij ook servicepunten. Regelmatig zijn wij op onze servicepunten te vinden verspreid over het land. Als je ons ziet dan kun je ons uiteraard aanspreken, maar mocht je er zeker van willen zijn dat wij tijd voor jouw schip hebben, dan kun je het best even een afspraak maken door ons te bellen op +31(0) 75 303 03 90 of te mailen naar info@cs-rigging.com. 
CS.RIGGING
(hoofdvestiging)

Kleine Tocht 5
1507 CB Zaandam

CS.RIGGING Andijk (servicelocatie)
Nieuwe Haven 3
1619 JW Andijk

CS.RIGGING Lelystad (servicelocatie)
Oostvaardersdijk 59a
8244 PB Lelystad

CS.RIGGING Dintelmond (servicelocatie)
Markweg Zuid 1-4
4794 SN Heijningen
Contact