Liefde voor de
watersport

Wij vinden dat jouw schip de beste kwaliteit producten verdient

CS.RIGGING is in 2015 opgericht als dochteronderneming van Carl Stahl Benelux om de watersporters te voorzien van het juiste advies, de beste materialen én de perfecte tuigage service. Ons doel is om de watersporter op alle vlakken te ontzien, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij vinden dat jouw schip de beste kwaliteit producten verdient en daarom leveren wij uitsluitend topkwaliteit producten van bekende producenten als Gleistein Ropes, Blue Wave, Seldén en Harken.

Gespecialiseerd in het vervangen van (complete) verstagingen

CS.RIGGING is gespecialiseerd in het vervangen van (complete) verstagingen. In onze werkplaats kunnen wij de gehele oude verstaging exact namaken en in roestvast staal produceren voor een optimale levensduur. En, indien gewenst, zetten wij de verstaging ook weer netjes op het schip.

Daarnaast bieden wij duizenden producten (online) aan en leveren wij deze, wij geven graag advies over de juiste materialen en het onderhoud van jouw schip. Onze tuigers reizen het hele land door om de watersporter te ontzorgen.

Onbezorgd zeilen

Neem direct contact op

De CS.RIGGING familie

Floris is onze hoofdtuiger met jarenlange ervaring bij één van de grootste jachtwerven. Hij kent alle fijne kneepjes van het vak. Menno is onze tuiger. Rondom het vaarseizoen vind je hem voornamelijk in de havens. Tijdens de wintermaanden is hij druk met het maken van stagen in de werkplaats.
Floris profielfoto - Carl Stahl Benelux
Floris
Hoofdtuiger
Menno profielfoto - Carl Stahl Benelux
Menno
Tuiger
Kjeld vormt de spil in het web. Als adviseur geeft hij u het beste advies en Kjeld zorgt er ook voor dat alles perfect wordt gepland en voorbereid.
Kjeld profielfoto - Carl Stahl Benelux
Kjeld
Verkoop-adviseur
In onze werkplaats organiseert Timo de gehele logistiek en maakt de verstagingen na. Joost is de specialist op het gebied van lijnen. Benieuwd hoe zij te werk gaan in Zaandam? Neem gerust contact op om een kijkje te komen nemen. 
Timo
Production Manager
Joost profielfoto - Carl Stahl Benelux
Joost
Lijnenspecialist
Op de achtergrond is Jennifer actief met de marketing en PR-activiteiten. Tim kan je bellen voor administratieve vragen en Lars zorgt ervoor dat CS.RIGGING zijn koers houdt en innovatief blijft. 
Jennifer profielfoto - Carl Stahl Benelux
Jennifer
Marketing Manager
Tim profielfoto - Carl Stahl Benelux
Tim
Boekhouder
Lars profielfoto - Carl Stahl Benelux
Lars
Managing Director
Boris is ons lieftallige vrolijke kantoor hond. Carla de zeehond is ons eerste adoptiezeehond. Hierna kwamen Teddy, Roosje en ons nieuwste teamlid heet Fred. Lees hier meer over de adoptie.
Boris Alfie profielfoto - Carl Stahl Benelux
Boris
Kantoor hond
Zeehond Carla in zeehondencrèche Pieterburen
Carla
Teddy zeehond pup CS.RIGGING Zeehonden Centrum Pieterburen
Teddy
Zeehond Roosje - CS.RIGGING
Roosje
Fred adoptiezeehond - CS.RIGGING
Fred

Wij luisteren en denken graag met jou mee.

Alle locaties

CS.RIGGING (hoofdvestiging)
Kleine Tocht 5
1507 CB Zaandam
info@cs-rigging.com
+31 (0)75 303 03 90
CS.RIGGING Andijk (servicelocatie)
Nieuwe Haven 3
1619 JW Andijk

CS.RIGGING Lelystad (servicelocatie)
Oostvaardersdijk 59a
8244 PB Lelystad

CS.RIGGING Dintelmond (servicelocatie)
Markweg Zuid 1-4
4794 SN Heijningen

Contact