Service 
aan boord

Wij zijn op
veel havens actief

Als je het hele lijnen pakket van je boot wilt vervangen kan het interessant zijn om onze tuigers in te schakelen. Door het hele land vervangen wij stagen.  Onze tuigers stoppen graag even bij jou op de haven.

Advies 
op maat

Wij adviseren je graag over het splitsen van lijnen, maar ook over je stagen, blokken en dekbeslag. Ook hebben wij een groot netwerk binnen de watersport. Maak vooral gebruik van onze kennis en kunde. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten!

Onze
tuigers

Floris
Floris
hoofdtuiger
Menno - CS.RIGGING
Menno
tuiger
Timo - hoofd productie
Timo
tuiger

Wij klimmen graag
de mast in

Is je verstaging aan vervanging toe? Onze ervaren tuigers doen dit graag voor je. Wij rijden dan naar de haven waar jouw schip ligt. Daar demonteren wij jouw oude stagen. Zodra de nieuwe stagen klaar zijn, spreken we weer af en plaatsen wij de nieuwe stagen netjes op het schip. Wij kunnen dan ook meteen alles voor je aftrimmen. 
Tuigen - CS.RIGGING

Verstaging
namaken?

Wij adviseren je graag over je verstaging vervangen, ook als je het zelf wilt monteren. Wij kunnen je ook ondersteunen met een nieuwe mast en je adviseren over rolreefsystemen. Uiteraard staan we ook voor je klaar om andere vragen te beantwoorden. Maak vooral gebruik van ons netwerk! 
Mast - CS.RIGGING

Onbezorgd zeilen

Contact